Over ons

TellTale Trends is een jong bedrijf dat zich richt op het leveren van real time marktinformatie en onderzoeksgegevens uit de wereldwijde Big Data bron die internet heet aan bedrijven en organisaties. Dit doen wij door dagelijks van zoveel mogelijk websites de essentiële informatie te halen en toegespitst op uw situatie op heldere wijze inzichtelijk te maken.

TellTale Trends heeft de ambitie de grootste bibliotheek van trenddata ter wereld te worden. Wij verzamelen informatie uit een groot aantal bronnen om hiermee de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit zo hoog mogelijk te maken.

Onze software is robuust en flexibel; wij zijn in staat op korte termijn nieuwe bronnen aan onze software toe te voegen en hebben speciale monitoring ingericht om veranderingen te detecteren. We zijn dan ook in staat deze snel te verwerken.

Tevens biedt onze applicatie de mogelijkheid om uw eigen data veilig te integreren en verschillende doorsnedes en combinaties te maken. Wij breiden onze functionaliteit steeds verder uit; maar dat doen wij het liefste samen met u!